Details

 • Peer 2 Peer Learning
 • Max 100 personen
 • 1 dag, 9 feb 2017
 • Heineken Experience, Amsterdam
 • Leren Innoveren
 • Mindset, tools, netwerk

Sabine Schoorl

M: 06 5178 1666

Email : sabine@hollandcontech.nlHoe kun je sneller reageren op de veranderende klantvraag?

Als vernieuwende leider ben je continu bezig om je organisatie te verbeteren. Het kan altijd sneller, goedkoper, beter en mooier. Je wilt jouw teams klantgerichter laten werken. Sterker nog, jij wilt dat jouw klanten fans worden omdat jij hen steeds een stapje voor bent met jouw kennis en aanbod. Je wilt vernieuwing en ondernemerschap in je organisatie creëren. En je wilt succesvol samenwerken in ecosystemen met startups, partners en leveranciers. Maar hoe doe je dat?

Wat je gaat leren:

 • Hoe jouw functies in andere branches innoveren.
 • Hoe je innovatie integraal onderdeel maakt van de bedrijfscultuur.
 • Hoe je kunt innoveren in klantrelaties.
 • Hoe je je huidige businessmodel kunt vernieuwen.
 • Hoe je zelf disruptief kunt zijn.
 • Hoe je vernieuwing en ondernemerschap in de organisatie creëert.
 • Hoe je slimmer kunt managen, organiseren en werken.

 • "Het is belangrijker dan ooit om onze
  flexibiliteit en wendbaarheid te vergroten,
  maar waar waar begin je?"

  Waarom is deze dag anders dan je gewend bent?

  De agenda van het evenement wordt door de deelnemers zelf bepaald.

  Heb je een vraag waar je een oplossing voor zoekt, dan pitch je die en kiezen alle aanwezige of die in het programma wordt opgenomen.

  Anderen die je kunnen helpen je vraag te beantwoorden helpen je.

  Je gaat gegarandeerd met oplossingsrichtingen weg waarmee je de volgende dag iets kan.

  Je wordt ook nog eens geïnspireerd doordat je kan leren hoe andere partijen buiten de branche innoveren.

  Dit alles bedachten we niet zelf, dat gaven de bouw- en vastgoedbedrijven aan, en daar geven wij nu invulling aan.

  Mouwen opstropen en in hoog tempo aan de gang.

  3 rondes van ieder 7 break-outs en vol is vol. Dus snel kiezen waar je wel en niet in wilt participeren. Van elke break-out worden de resultaten vastgelegd welke je achteraf meekrijgt.


  "We moeten transparanter worden,
  meer als team werken,
  maar hoe faciliteer ik dat?"

  Waarom je er zéker bij moet zijn?

  Je wilt deze dag absoluut niet missen als je geïnspireerd wilt worden door voorbeelden uit andere branches. De sprekers komen van onder andere Transavia, Deloitte, DAS Rechtsbijstand en Ziekenhuis Groep Twente.

  Je moet zéker komen als je Inzichten wilt krijgen waar je morgen al iets mee kunt doen. Als je je eigen vragen wilt inbrengen en je van andere peers oplossingsrichtingen wilt krijgen.

  Vooruitgang vraagt om slim vernieuwen. Degene die het snelste leert, wint. Je gaat leren van gelijkgestemden die al met hun voeten in de modder hebben gestaan. Je gaat nieuwe zakelijke kansen zien, en pakken.
  Zonder innovatie geen vooruitgang. Je wilt hier zeker bij zijn als er nog innovatiepotentieel is dat ongebruikt is in je organisatie. Of als je geen kansen wilt laten liggen voor verdere groei.

  Als je wilt leren wat de condities zijn voor kansrijke groei en ontwikkeling van nieuwe business. Hoe je nieuwe wegen kunt inslaan, en tegelijkertijd de zaak draaiende houdt. Als je de context wilt creëren voor een lerende, ondernemende en innovatieve organisatie.


  "Als koploper in mijn markt
  heb ik behoefte om geïnspireerd te worden
  vooral vanuit andere branches!"

  Doelgroep

  Directeuren, innovatie- en marketingmanagers van grownups. Koplopers met ambitie die begrijpen dat je moet investeren om kansen te creëren.

  De sprekers uit andere branches zijn van hetzelfde niveau. Op deze manier wordt Peer2Peer learning echt in de praktijk gebracht. Leren en inspireren met en van gelijkgestemden. Deel ook jouw kennis zodat je jezelf continu verbetert.

  Je kunt met maximaal 10 personen vanuit jouw organisatie deelnemen.

  € 349

  (UITVERKOCHT)

  € 399

  (Nog slechts 11 beschikbaar)

  € 499

  (Slechts 50 beschikbaar)


  "Het is écht noodzakelijk
  om wendbaarder, klantgerichter,
  en ondernemender worden"

  Programma

  09:30 Ontvangst
  10:00 The Lean Startup Game

  12:00 LUNCH

  13:00 Kickoff door Sabine & Wouter

  13:10 Gezamenlijke agenda opstellen
  13.30 Breakoutsessie 1
  14.15 Breakoutsessie 2

  14.45 Pauze, update agenda

  15.30 Breakoutsessie 3
  16.15 Wrap up

  16.45 Netwerkborrel
  18:00 Afsluiting

  De experts

  Kim Peters, Lid Commissie Innovatie ZGT
  Kim Peters is een Innovator puur sang. Zorginnovatie is voor ZGT, een groot algemeen ziekenhuis in Oost Nederland, heel belangrijk. Zorginnovatie moet leiden tot zorg die nog beter tegemoet komt aan de gezondheid van mensen. Dit kan ZGT niet alleen. Daarom werken zij, middels Lean Startup, nauw samen met patiënten, professionals en partners.

  Marieke Schoenmaker, Founder Gamechanger & Co-founder Lean Startup Leadership Platform.
  Marieke is een pionier op alles wat met business innovatie vanuit het belevingsperspectief te maken heeft. Zij werkt in de bouw, zorg en luchtvaart sector om organisaties te helpen ondernemender, klantgerichter en adaptiever te worden. Daartoe zet zij agile werkwijzen in als Lean Startup, Co-creatie en Design Thinking. Marieke zal ingaan op ‘Wat de bouw, zorg en luchtvaart van elkaar over innovatie kunnen leren’.

  Vincent Thamm, Innovation Manager Transavia
  Vincent Thamm is verantwoordelijk voor het het Innovation Lab bij Transavia. Daarin werken zij nauw samen met ontwikkelaars, startups en partners aan nieuwe producten en diensten die de klantbeleving verrijken. Hij heeft vele collega’s getraind in het toepassen van Lean Startup en agile werken. En was tijdens de Lean Startup Conferentie 2015 in San Francisco de eerste spreker uit een Nederlandse Corporate. Ook dit jaar is hij weer teruggevraagd om anderen te inspireren met ‘Hoe Transavia innoveert, en zijn persoonlijke reis daarin’.

  Zodra meer sprekers bevestigd zijn lees je ze hier!


  Start deze inspiratiedag met de Lean Startup Game!

  Dit is een inspirerend bordspel dat je de basis van Lean Startup bijbrengt. Doe mee aan de Playing Lean-workshop om de grondbeginselen van de Lean Startup te leren en te begrijpen via een interactief en onderhoudend bordspel.

  Playing Lean is een uitstekende start om de cultuur in jouw organisatie meer te focussen op ondernemerschap en innovatiekracht.

  Wat leer je? Lean Startup concepten als: Minimaal Levensvatbaar Product (Minimum Viable Product), Bouw-Meet-Leer cyclus, Lean Canvas, Iteratieve productontwikkeling, Experimenteren en testen, Perfectioneren van je product.


  Heineken Experience

  De voormalige Heinekenbrouwerij in Amsterdam, een historisch gebouw dat op de lijst van de European Route of Industrial Heritage staat, is een fantastische locatie voor ons evenement.

  Je vindt ons op de bovenste verdiepingen van deze compleet gerenoveerde brouwerij.

  We eindigen de dag met een netwerkborrel op het grote balkon met een fantastisch uitzicht op Amsterdam.

  Het Lean Startup Leadership Platform draagt bij aan het geluk van medewerkers in organisaties, met de beste ondersteuning in het realiseren van ondernemerschap, aanpassingsvermogen en vernieuwingskracht die er in iedere medewerker van grote organisaties aanwezig is.
  Het Lean Startup Leadership Platform verbindt Lean Startup inspiratie, kennis en expertise op een peer-to-peer learning manier, in nauwe samenspraak met innovatie leiders uit alle sectoren. Zo werkt het Lean Startup Leadership Platform continu aan verbetering en innovatie van de vernieuwingskracht van profit en non-profits. En biedt het Platform (innovatie) professionals een stimulerende leeromgeving waarin de uitwisseling van Lean Startup best practices, experimenteren, samenwerking, opleiding en onderzoek centraal staan.

  Vernieuwen is voor iedere organisatie een van de belangrijkste elementen voor een toekomstbestendige organisatie. Gamechanger draagt bij aan het creëren van beweging en het doorbreken van cirkels bij mensen in de bouw, zorg en luchtvaart. We doen dat met de beste innovatieve dienstverlening in de vorm van Agile Coaching, Begeleiding, Training en Versnelling.

  Wij proberen dag in dag uit grote Nederlandse organisaties wendbaarder, klantgerichter en ondernemender te maken. We krijgen er veel energie van als we mensen kunnen helpen het maximale uit hun vernieuwingskracht te halen. Zodat zij zich gelukkiger voelen, daardoor betere oplossingen maken waar klanten wel happy van worden. Met als logisch gevolg dat hun organisatie er wel bij vaart.

  De voormalige Heineken brouwerij in Amsterdam is een nationaal monument op de lijst van het Industrieel Erfgoed. Het is een spannende locatie voor vergaderingen en evenementen.

  De brouwerij is volledig gerenoveerd en omgevormd tot de Heineken Experience, een toeristische attractie en vergadercentrum. De Heineken Experience, jaarlijks bezocht door honderdduizenden bezoekers, neemt je mee op een interactieve reis door de magische wereld van Heineken.

  Op de bovenste verdiepingen van dit historische gebouw zijn 5 vergaderzalen gemaakt, variërend in grootte van 50 tot 350m2. Ze kunnen groepen hosten van maximaal 650 personen. Elke zaal heeft zijn eigen unieke karakter. De grootste zaal heeft een ruim balkon dat een adembenemend uitzicht over het hart van Amsterdam biedt. Alle zalen zijn uitgerust met state of the art faciliteiten.

  De Heineken Experience is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Grenzend aan de Heineken Experience is een openbare parking met een capaciteit van 250 auto's.