De voordelen van lidmaatschap:

 • Experimenteer met startups.
 • Boardroom advies over innovatie.
 • Kennis over startups geeft je voorsprong.
 • Ontdek de mogelijkheden voor innovatie.
 • Netwerk van klanten & partners.
 • Marketingkracht en -inspiratie.


 • "35 Tips voor Grownups om te Innoveren als 'n Startup" Download 'm nu tijdelijk gratis!

  Onze leden hebben een streepje voor. Lees hier welke kansen ons lidmaatschap biedt.

  Zichtbaarheid en podium

  Startups en bijzondere innovaties verdienen een podium. Door lid te worden van ons netwerk word je zichtbaar bij jouw potentiële klanten, partners en investeerders. Je pitcht tijdens onze evenementen en promoot jezelf op relevante vakbeurzen. We stellen je voor bij de innovators en smaakmakers uit onze sector die met jouw innovatie willen experimenteren. Jaarlijks word je geïnterviewd over innovaties en vernieuwing binnen jouw organisatie. Via onze online en offline marketingkanalen en mediapartners wordt jouw commerciële slagkracht enorm vergroot!

  Platform van innovators

  We verbinden je dagelijks met andere innovators uit onze sector, smaakmakers of koplopers noemen wij dat. Maandelijks organiseren we meetups, events en vakbeurzen. Startups en innovatieve ideeën kunnen zo worden gepitcht een groter publiek. Kom direct in contact met klanten, partners, media of investeerders. Onze leden zijn gamechangers, die het lef hebben om vernieuwing te omarmen. Door te experimenteren met nieuwe technologie leren ze sneller en innoveren ze slimmer.

  Matchmaking, wie heb je nodig?

  Wij kennen alle leden van Holland ConTech persoonlijk. En we weten wat hun uitdagingen en behoeften zijn. Op deze manier kunnen wij de verbindingen faciliteren zodat nieuwe samenwerkingen ontstaan. Wij helpen je met klanten, partners, media en investeerders. Corporate Captains verbinden we aan Tech Founders, zodat het beste van 2 werelden ontstaat.

  Netwerk van smaakmakers

  Holland ConTech is het snelstgroeiende innovatorsnetwerk in Bouw, Vastgoed en Infra van dit moment. Al meer dan 70 gamechangers hebben zich aangemeld en de positieve energie is duidelijk merkbaar. Gelijkgestemden, koplopers, ambitieuze mensen, smaakmakers en vernieuwende leiders, wij zijn er enorm trots op dat we ze bij elkaar krijgen. Kom je erbij?