Lees hier hoe wij kunnen samenwerken.

Onze Corporate leden krijgen de kans om host te zijn van een van onze Matchmaking Meetups. Als je Corporate lid bent kun je dan een bijzondere innovatie laten zien aan een nieuwsgierig publiek van vernieuwers en smaakmakers uit de bouwsector. Een Matchmaking Meetup is 's middags van 13:30 tot 18:00.

En soms komt het voor dat we op een bijzondere locatie een Matchmaking Meetup houden, daar kunnen sponsors dan dezelfde rol vervullen als een Corporate Lid van Holland ConTech.

Wat Sabine & Wouter organiseren

Uitnodigingen

Wij nodigen de smaakmakers en vernieuwers uit de bouwsector uit om aanwezig te zijn. Het gehele uitnodigingsproces, zoals de herinneringen, de aan- en afmeldingen en de badges verzorgen wij. Wij weten vooraf precies wie er komt en achteraf ook precies wie er zijn geweest.

We gebruiken daarvoor ons account op Eventbrite. Vooraf sturen we de aanwezigen het programma toe, route informatie en de aankondiging van de host van de meetup. Uiteraard kun jij jouw klanten- en relatienetwerk hiervoor uitnodigen via Eventbrite.

Pitchers

Wij zorgen voor de selectie van one-minute pitches, meestal zijn er heel veel aanvragen om te pitchen. We kiezen startups uit die passen bij de thema's van de host.

Sabine is de moderator van de Matchmaking Meetup en interviewt de mensen die pitchen over hun volgende stap.

Exposure

We zetten al onze Social Media accounts in waarmee we zo'n 10.000 mensen kunnen bereiken. Uiteraard zetten we ook ons netwerk in om te zorgen dat we offline media aandacht kunnen krijgen, denk aan Cobouw en Financieel Dagblad.

Vastlegging

Wij zorgen voor een professionele fotograaf en videoman zodat we mooie foto's en video hebben als verslaglegging van de bijeenkomst. Deze beelden mogen rechtenvrij gebruikt worden door de host.
Om dit te kunnen bekostigen verkopen wij tickets aan niet-leden van Holland ConTech en Holland PropTech.

Wat jij als host organiseert

Locatie

De host organiseert een ruimte waar 80 tot 150 mensen in kunnen worden ontvangen. Liefst een locatie waar jouw doelgroep graag naar toe komt. De vorige keren waren we gast bij Advin, Google, Heembouw en ING. Kies een locatie die goed past bij 'jouw merk'.

De zaal wordt opgesteld in theater opstelling, met redelijk wat licht voor goede foto's en video. Een beamer en projectiescherm gebruiken we voor de presentaties.

Voor de gasten biedt de locatie een duidelijke entree en toegangspunt (eventueel met bewegwijzering) en voldoende parkeerruimte.
Het is fijn als er iemand is die de gasten ontvangt en die de badges kan uitdelen.

Drankjes en hapjes

Bij Holland ConTech doen we de dingen graag anders, daarom starten we met een netwerkborrel. Koffie, thee, bier of wijn bij de ontvangst van de gasten tijdens het netwerkmoment. Uiteraard kun je als host deze borrel aankleden zoals je wilt. Na de presentaties wordt een klein hapje enorm gewaardeerd.

Indien de locatie een eetgelegenheid heeft, kunnen we optioneel een netwerkdiner organiseren. Dit netwerkdiner biedt nog meer ruimte voor kennismaking, nieuwe verbindingen en samenwerking.

Sprekers

De host organiseert een interessante spreker. Dit kan uit de eigen organisatie zijn of iemand van buitenaf. Dit kan de lengte van een 20 minuten keynote hebben of natuurlijk korter. In elk geval gaat het over innovatie, disruptie of vernieuwing.

Klanten en collega's

Als host van de meetup kun je klanten en collega's uitnodigen om de Matchmaking Meetup bij te wonen. Als je een groot relatienetwerk hebt, kun je hen natuurlijk uitnodigen om te komen via de online ticketing via onze website of die van Eventbrite. Zie ook: www.hollandcontech.nl/events.

Peter Lammertink

Peter Lammertink
Algemeen directeur

Matchmaking Meetup bij Heembouw: Betrokkenheid en trots