28 sep

René Huizinga, Creeer.nl

René Huizinga, Creeer.nl
"Ik hou me bezig met bouwprocessen versoepelen en versnellen, door het centraal stellen van het gemeenschappelijke doel.
Hierdoor krijg ik alle partijen en betrokkenen met de neus dezelfde kant op.

We interviewden René Huizinga van Creeer.nl over zijn bedrijf en diensten als bijzondere projectmanager.

Hoe ben je hiermee begonnen?

Vanuit eigen ervaring dat bij vrijwel elk bouwproject, de planning of budget wordt overschreden. Dat vrijwel iedereen acteert vanuit zijn eigen belang, waarbij het gemeenschappelijk doel uit het oog is verloren en waarbij bovenal het plezier en de trots om mooie goed lopende projecten te realiseren niet wordt nagestreefd. Vanuit deze gedachte dat het anders moet en ook zeker kan/mogelijk is ben ik voor mezelf begonnen.

Wie is je ideale klant?

Elke partij welke open staat voor een nieuwe manier van werken, waarbij iedereen doet waar men goed in is. Waarbij het vooraf vastgestelde “gemeenschappelijke doel” te allen tijd wordt nagestreefd.

Hoeveel klanten heb je volgend jaar nodig?

Gaat niet om de hoeveelheid, gaat om samen werken aan een lange termijn samenwerking/ ambassadeurschap. De rest volgt dan vanzelf.

Wat was de moeilijkste fase tot nu toe en wat heb je daarvan geleerd?

Medestanders, gelijkgestemden vinden waarbij ik mijn gedachte kan delen, om van daaruit te weten dat ik op de juiste weg ben.  Oftewel, ‘mijn Waarom’ formuleren en dit naar de buitenwereld kenbaar maken.

Wat is de volgende belangrijke stap?

Ik wil met Creëer een lerende organisatie neerzetten, welke op allerlei niveaus (van planfase, projectvoorbereiding, uitvoering tot management) ondernemend bouwt/participeert aan of in projecten waar iedereen trots op kan zijn. Waarbij vanuit een “Value-Based” projectmanagement gedachte verschillende kwaliteiten/ personen worden ingezet.

Vanuit de gedachte: gedeelde kennis = dubbele kennis, wil ik inzetten op studenten welke worden gekoppeld aan professionals uit het werkveld. Voorwaarde hierin dat men bij verschillende marktpartijen wordt ingezet (aannemer/ advies- en ingenieursbureaus/ opdrachtgever), om hierdoor het Creëer-gedachte goed verder te verspreiden.

Hiervoor ben ik dus op zoek naar een persoon/organisatie die zich hierin kan vinden om samen met mij op een ondernemende/ avontuurlijke manier (het moet gaaf zijn J) dit verder te (op)bouwen.

Ik wil sneller doorgroeien, dat is mijn doel, in mijn uppie ervaar ik het als te ‘langzaam’. Ik zet mezelf weg als projectmanager in de civiele techniek, met het geld wat ik nu genereer wil ik mijn organisatie verder uitbouwen. Hierin moet ik mijn prioriteiten gaan verlegen van IN MIJN onderneming werken à naar AAN MIJN onderneming werken.

Juist tussen de huidige bedrijvigheid door vergt dit veel tijd en energie, om dit te versnellen kan ik zeker wel wat hulp gebruiken. Specifiek met het kenbaar naar buiten communiceren van ‘Mijn Waarom’ kan ik wel wat assistentie gebruiken.

Oftewel een doorgewinterde Ondernemer (sparringpartner) welke vooruit wil in de veranderende (bouw)wereld is van harte welkom.
Creeer.nl
Rene Huizinga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *