Wat we doen

Met Holland ConTech matchen we startups met grownups. Want startups zoeken klanten. En grownups moeten innoveren. We zijn het snelstgroeiende netwerk van innovators in de bouw- en vastgoedsector.

We zijn goed in online marketing en hebben 'n groot bereik via social media en emailmarketing. Onze accounts op Facebook, Instagram en Twitter verdienen jouw ontwerpen om nog groter te worden.

Elke 2 maanden organiseren we energieke Matchmaking Meetups, dit zijn netwerkevents om de business te laten groeien van alle deelnemers. Startups pitchen hun innovaties en komen in contact met hun klanten. Grownups worden slimmer omdat ze versneld kennismaken met alle nieuwe technologien en innovaties in onze sector.

Het Team

Ons team bestaat uit Wouter & Sabine. Wouter is verantwoordelijk voor Sales en Business Development. Sabine is verantwoordelijk voor Marketing & PR. Samen organiseren we alle events, beheren we Twitter, Facebook en Instagram en we bouwen zelf onze websites.

Never a dull moment, we groeien als kool! In ons mooie kantoor te Hoofddorp hebben we heerlijke koffie, snelle wifi en lieve en slimme collega's van Enginn, Dura Vermeer en Advin.

Wij zijn door SBB erkend als leerbedrijf.

Visual Design stagiair

We zijn op zoek naar Visual Creatives, allround DTP-ers om ons online marketing & social media te komen versterken. Wij zijn het snelstgroeiende netwerk van innovators in Bouw en Vastgoed en hebben de ambitie om dit jaar te verdubbelen.

We zijn op zoek naar een gedreven stagiair die met ons mee wil denken en groeien. Binnen het bedrijf is veel ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling! Draai jij je hand niet om voor het maken van een stijlvolle Instagram of Facebook post? Hou je van fotografie en Visual Design? Werk je het beste als je de vrijheid krijgt om te experimenteren? Daarom zijn we hard op zoek naar een ontwerptalent die weet hoe je je boodschap het beste kan overbrengen door middel van Social Media! >br>
Als stagiair ondersteun en werk je samen met onze founders.

Je rol en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  Werkzaamheden
 • Als Visual Creative houd je je bezig met het ontwerpen van visuals voor online marketing en social media.

 • Je ontwerpt voor de diverse social media kanalen, magazines en nieuwsbrieven.

 • Daarnaast denk je mee over relevante nieuwswaardige ontwerpen.

 • Ook is er ruimte om zelf een project te initiëren en mee te werken aan het online marketing plan voor het nieuwe jaar.

 • Als stagiair ben je een volwaardig lid van ons team en zullen we je alles leren wat je nodig hebt om te groeien.

 • Ondersteuning Marketing & Sales afdeling

Gewenste Profiel

 • 3e of 4e jaars MBO/HBO student
 • Kennis en ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator en/of Indesign
 • Je kent de trends en ontwikkelingen in digitale, interactieve media in de breedte: maatschappelijk, technologische, creatief en economisch.
 • Je bent bekend met User Centered Design en de gangbare usability conventies en bent in staat deze toe te passen.
 • Een praktische instelling koppel je aan creativiteit en eigen initiatief. Je bent pro-actief in de communicatie en samenwerking in een team.
 • Je hebt kennis en ervaring met Mailchimp of ActiveCampaign
 • Je bent ambitieus en internationaal georiënteerd
 • Je bent commercieel ingesteld en hebt 'n ondernemersmentaliteit


Wat bieden wij
Uitdagende en inspirerende leeromgeving
Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng
Kans om eigen projecten vorm te geven
Stagevergoeding
Be part of the team

Jouw stagebegeleider

Je wordt tijdens je stage begeleid door Sabine Schoorl, ik ben een van de founders van Holland ConTech. Met 25 jaar ervaring in Marketing kan ik jou heel veel leren en inspireren. Jij wordt een belangrijk onderdeel van ons team.

En als je 'n beetje ondernemend van geest bent, dan krijg jij de beste stageplek ever!