24 nov

Supervisor: Met één druk op de knop overzicht in je infra-processen!

Supervisor: Met één druk op de knop overzicht in je infra-processen!

"Met één druk op de knop heb je inzicht in je infraprojecten, visueel en locatiespecifiek"


Supervisor App is lid van Holland ConTech, daarom interviewden wij een van de founders: Gerben Sloothaak.

Welk probleem los jij op?

Tijdens de voorbereiding en de realisatiefase van infraprojecten zijn fouten en informatieverlies in de afstemming en uitvoering een veel voorkomend probleem. Overal liggen lijstjes en briefjes met informatie die administratief moet worden verwerkt en aan anderen moet worden gecommuniceerd. In de praktijk gaat dit vaak mis waardoor de projectorganisatie op een gegeven moment niet meer op de hoogte is van de stand van zaken.

De Supervisor App legt waarnemingen van infraprojecten visueel en locatie specifiek vast en faciliteert in het delen van deze informatie met andere partijen. De app ondersteund de infra-branche in meer gestructureerd en efficiënter werken.

Geen lange administratieve verwerking van processen meer, want met één druk op de knop worden alle gegevens vastgelegd in een overzichtelijke rapportage. Supervisor zorgt niet alleen voor een directe kostenbesparing op de tijd van de administratieve verwerking, maar ook voor een efficiënte communicatie. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt binnen jouw project.

Hoe ben je op het idee gekomen?

Wij werken dagelijks met partijen samen om infraprojecten voor te bereiden en te realiseren. Voorwaarde voor het slagen van deze projecten is dat alle gegevens uit het veld (keuringen, waarnemingen, etc.) kwalitatief en volledig worden verzameld. Onze ervaring is dat dit in de praktijk regelmatig misgaat. Dit inspireerde ons om op zoek te gaan naar een oplossing. Dankzij onze brede ervaring met infraprojecten weten wij precies waar de knelpunten in het proces zitten. Vanuit onze interesse voor een moderne toepassing van communicatiemiddelen ontstond het idee om een app te ontwikkelen en zo ontstond Supervisor.

Wie is je ideale klant?

Supervisor is speciaal ontwikkeld voor én door specialisten in de infrabranche. Het is bedoeld voor mensen die hun handen vrij willen hebben voor uitvoerende werkzaamheden en zo min mogelijk tijd willen besteden aan de administratieve vastlegging daarvan. De app is hierbij ontwikkeld voor alle betrokken partijen binnen infraprojecten, zoals overheden, aannemers, ingenieursbureaus of andere betrokkenen die zoeken naar overzicht en duidelijke communicatie tijdens het proces.

Hoeveel klanten heb je volgend jaar nodig?

Minstens 10 klanten die de verschillende modules van onze App gebruiken.

Wat was de moeilijkste fase tot nu toe en wat heb je daarvan geleerd?

De uitdaging was voor ons het uitwerken van onze ideeën naar een goed werkend product. Zelf zijn we niet thuis in ICT-programmering. We hebben hiervoor een partner geselecteerd die met ons de App heeft vormgegeven. Dit leidde regelmatig tot tegenstrijdige beslissingen. Aan de ene kant moesten de kosten vanuit de start-up laag houden en aan de andere kan moest er wel een technisch complexe app gebouwd worden. Inmiddels zijn we met onze huidige app-bouwer tot een goed product gekomen. Wat we hieruit hebben meegenomen is dat goedkoop écht duurkoop is als het aankomt op de kennis en kunde die nodig is om een goedwerkende app te realiseren. Voor een MVP (Minimal Viable Product) heb je echt een expert nodig.

Wat is de volgende belangrijke stap?

Op basis van ervaringen van de eerste gebruikers ons product door te ontwikkelen en bij te dragen aan faalkostenreductie in de bouw.

Wie of wat heb je daarvoor nodig?

Partijen die onze app willen gaan gebruiken bij het monitoren van hun infra-projecten en kritisch kijken naar de bruikbaarheid van ons product.
Supervisor-app
François HaverSchmidtwei 2
(Crystalic Business Center)
8914 BC Leeuwarden
www.supervisor-app.nl
Gerben Sloothaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *